OM
SNILLET GÅRD

”Her skal bli en snill plass å bo!” Det var det han sa, Hans Mikalsen tidlig på 1800-tallet, da han sto og så utover plassen han skulle bygge og drive sin gård. Siden da har gården blitt kalt ”Snillet Gård”. Ikke bare har den blitt kalt det, men det har også vært det! En snill plass å bo! I generasjoner har familien levd av gården. Fra jord og skogsdrift, melkekyr og høns, griser og annet dyrehold til dagens drift som er like rikt og mangfoldig som før.

 

I dag er låven bygd om fra å huse dyr, til å være arbeidsplass, barnehage, verksted og lokaler for sosiale samlinger. Her har vi topp utstyrte møteromsfasiliteter inkludert et eget auditorium. Selskapslokalet rammer inn de fleste arrangementer på en helt særegen måte.

 

På listen over arrangementer finnes dåp, bryllup, firmasammenkomster og konserter. Selvfølgelig med de fasiliteter som kreves av et slikt lokale i dag. Ikke bare en snill plass å bo, men en snill plass å være!

Velkommen til Snillet gård

VI SOM DRIVER
SNILLET 

I dag er det Anders Berg som sammen med Tone Iversen og resten av familien driver Snillet Gård.


Anders har tatt over driften etter sin far, og viderefører dermed gården i Berg-familien. Selv er han utdannet industrimekaniker, men med praktisk arbeid på gården har han tilegnet seg kunnskaper innen mange fagfelt.

Anders har sin daglige jobb på gården hvor han kombinerer vedlikehold, utvikling og det å være vert for leietakere, med produksjon i verkstedet.

Tone jobber til daglig i en mediebedrift, men er den som i stor grad tar seg av booking av lokaler og oppdatering av nett og sosiale medier.

Vi er opptatt av at de som kommer hit skal føle seg velkomne, kjenne at de virkelig er på landet, og at de skal merke at de er på en privat gård og ikke et stort og upersonlig sted. 

Sammen er vi ett team! 
 

Kommer du hit for å leie lokale har vi like gjerne med en seks- og treåring på omvisningen, og skal du på konsert hos oss kan du være sikker på at lokalet er pyntet med god hjelp av ungene.

Øvrig familie er en uvurderlig hjelp i mange sammenhenger, her møter du virkelig storfamilien i sving når det trengs.


Anders´ foreldre bor i nabohuset her på gården, og er til stor hjelp når det gjelder både gårdsdrift og barnepass. I en del av låven driver Anders´ søster Snillet Gård Friluftsbarnehage, byens beste barnehage spør du oss! 

Vi liker at det er liv og røre på gården, og har mange spennende planer for fremtiden. Kom gjerne en tur utover til oss for å se hva vi kan tilby, enten det er til ditt private arrangement eller til din bedrift.

Vi sees!

© 2019 Snillet Gård  // Design Oballoo Design