top of page

ons. 20. nov.

|

Snillet Gård

Therese Ulvan

Hitterværingen Therese Ulvan inviterer til konsert i Storsalen på Snillet. Vi får se en ren og akustisk versjon av henne, med piano og nydelig vokal. Imellom sangene snakker hun om budskapet “Snillhet er Undervurdert”- det at man bør være snill mot seg selv, såvel som andre.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Therese Ulvan
Therese Ulvan

Tid og sted

20. nov. 2019, 20:00

Snillet Gård, Spongdalsvegen 579, Spongdal, Norge

Om eventen

Neste artist som kommer for å fylle Snillet Gård med vakker musikk, er Hitterværingen Therese Ulvan. Therese ble i år tildelt Hitra kommunes kulturpris for 2019. 

Thereses uttrykk som sanger og låtskriver spenner i fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap. Om hun fremfører alene med sitt piano eller synger med fullt orkester, har hun evnen til å gjøre inntrykk på sitt publikum. Therese Ulvan er historien om den lille jenta som flyttet fra landsbygda i lille Norge til verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk. I forbindelse med utgivelsen av debutalbumet Already There ble hun kåret til Best Female Singer-Songwriter av organisasjonen Los Angeles Women in Music. 

Hun har spilt og turnert i Norge med blant annet Tore Johansen, Joralf Gjerstad og Børge Pedersen, samt over det meste av verden enten alene eller bla. som medlem av Tribute Contemporary Collective. Musikalsk så briljerer hun innen såvel visesang som pop, funk og rock. Når hun besøker oss så får vi en ren og akustisk versjon av henne, med piano og nydelig vokal. Imellom sangene snakker hun om budskapet “Snillhet er Undervurdert”- det at man bør være snill mot seg selv, såvel som andre.  

Her har dere en liten smakebit ved singelen "Fastfood Love". https://youtu.be/NxUPscZDUlg 

Billetter

  • Therese Ulvan

    Konsertstart kl. 20.00, dørene åpner kl. 19.00

    kr 220,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page